FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Regulament! Obligatoriu de citit inainte de inrolare!


I. Noțiuni de siguranță

1. ÎNTOTDEAUNA trataţi toate replicile, ca şi cum acestea au fost încărcate şi letale.
2. Păstraţi-vă întotdeauna replica într-o direcţie sigură.
3. Păstraţi-vă întotdeauna degetul în afara lagărului de declanşare până în momentul în care trageți.
4. NU îndreptați replica către o persoana, atunci când nu te va aflați într-un joc de airsoft.
5. Purtaţi întotdeauna ochelari sau masca de protecţie atunci când vă aflați într-un joc de airsoft.

II. Reguli de joc :

6. Oriunde va atinge o bilă, chiar şi în vârful firului de păr se considera lovitura. Strigaţi "Mort / Lovit" şi porniţi spre bază ţinând replica sau mâinile deasupra capului sau având o vestă reflectorizantă pe cap.
7. Daca plecaţi relaxat spre bază fără a semnaliza ca sunteţi MORT riscaţi să fiţi considerat activ şi să fiţi lovit în continuare. Strigaţi la intervale de 2 3 secunde, tare, răspicat MORT şi grăbiţi pasul spre punctul de respawn
8. Nu se consideră lovitura mortala cea primită din ricoşeu. Lovitura din ricoşeu este acceptata doar in cazul grenadelor cu bile.
9. Regula "Parle": - în cazul în care doi jucători se întâlnesc faţă în faţă cu armele îndreptate unul spre celalalt la mai puţin de 3 m, se strigă "MORT" de ambii jucători şi se retrag amândoi la respawn-urile de care aparţin.
10. În interiorul clădirilor sunt acceptate doar burst-uri (maxim 3-4 bile) sau single fire, nu uitați degetul pe trăgaci, scopul este să-ți scoţi adversarul din joc nu să-l umpli de cucuie!!!
11. Cu replici de peste 110mps se trage în clădire, doar daca se respecta MED-ul (5m pt 110-140), peste 140 mps nu se accepta folosirea replicilor în clădire.
12. Trasul la cap este recomandat sa fie evitat la distanţe de angajare mici, luaţi în calcul că este de preferat sa loveşti adversarul în zona torsului unde ai mai puţine şanse să ratezi, nu suntem la concurs de tir dinamic şi în afară de antipatia adversarului nu veţi obţine nimic daca loviţi la cap.
13. Rolul de medic nu se poate transmite altui coechipier în timpul jocului.
14. Un jucător după ce este lovit, si striga mort/lovit, poate să iasă din joc sau timp de 5 minute (bleeding time) sa cheme medicul.
15. "rănitul" poate pleca spre respawn şi înainte de trecerea celor 5 minute;
16. Jucătorul "rănit" NU are voie sa dezvăluie medicului locaţia inamicului până nu reintra in joc;
17. Un jucător "rănit" nu poate fi eliminat (de inamic)
18. Medicul are la el un număr predefinit de banderole (bandaje) pe care le va lega undeva de corpul echipamentul rănitului
19. Un jucător bandajat, daca este lovit din nou, nu mai poate chema medicul a 2-a oara
20. Jucătorul rănit nu are voie sa se deplaseze din locul in care a fost lovit, şi trebuie să stea culcat, în şezut sau în genunchi.
21. Medicul cu minim încă 1 coechipier pot transporta rănitul într-o locaţie mai sigura pentru aplicarea bandajului, dar nu mai mult de 10m
22. Medicul nu poate sa folosească singur (pe el) bandaje
23. Numărul de bandaje disponibile va fi stabilit in prealabil, în funcţie de scenariu, dar nu mai mult decât numărul jucătorilor dintr-o echipă.
24. Se considera MORT daca eşti lovit în replică, doar daca nu ai replica secundara. Dacă deţii replică secundara strigi ARMA şi continui jocul cu replica secundară. Se acceptă doar o singura replica secundara (cuţitul de plastic nu se considera replică secundară).

III. INTERZIS

- Nemuritorii + Nimeritorii de orice fel, cei surprinşi vor fi eliminaţi din cadrul jocului şi se va discuta în comisia de disciplina a clubului ce sancţiuni li se vor aplica
- Blindfire ( să tragi fără sa te uiţi în direcţia în care tragi)
- Discuţiile în contradictoriu de orice fel, reproşurile şi/sau insultele pe terenul de joc vor fi sancţionate cu excluderea imediată de pe terenul de joc.
- Divulgarea de informaţii de jucătorii morţi, pe drumul către safe-zone sau respawn.
- Intrarea pe teren fără echipament adecvat de protecţie (ochelarii de protecţie pe ochi şi vesta reflectorizantă într-un buzunar, sunt obligatorii)
- Scoaterea ochelarilor de protecţie in zona de joc, din indiferent de motiv.
- Tragerile (de lauda, de proba, etc.) de către un jucător “mort” sau un spectator, în timpul unui joc în desfăşurare.
- Spawn-camping-ul (campatul într-un perimetru de 50 m lângă zona de respawn inamică pentru a lichida pe cei care intră în joc)
- Tragerile în/dinspre safe-zone.

IV. Definiţii roluri

CQB/scout/point man
 replica mică şi uşoară, tip SMG(sub-machine gun; ex: MP5, MP7, P90 etc), în general pentru "iepuri", pentru jucători dinamici. şi agili Rifleman
 replica tip assault rifle: M4, AK, Steyr AUG. range si precizie bune, pentru "om bun la toate" DMR (designated marksman)
 replici tip assault rifle, tip DMR mai lungi, mai incomode, au precizie si range foarte mare. pentru jucatori mai statici, care joaca la sharpshooting.
Sniper
 replica bolt action, tip sniper. semiautomata, încărcare manuală, cea mai mare precizie, cel mai mare range. jucător "stealth", sharpshooting extrem. Support
 replica tip SAW, cadenţă mare, range mediu-lung, mod full auto cu încărcător pentru mii de bile. Medic
 Jucătorul desemnat medic, va purta un însemn distinctiv (banderola, patch etc) în acest sens, el având posibilitatea să “vindece” jucătorii răniţi. Excepţie fac jucătorii loviţi în arma principală şi care încă sunt în joc cu replica secundară, ei trebuie să se întoarcă la punctul de respawn pentru “repararea” replicii. Orice jucător poate avea rolul de Medic indiferent de rolul pe care îl are în echipă (assault, dmr, support etc.) Scut balistic
 purtătorul de scut balistic poate deţine doar replică de pistol. Nu vor fi considerate ca scuturi balistice uşi, geamuri, scânduri, bucăţi de carton etc. Doar scuturile de plexiglas antivandal special confecţionate în acest scop vor fi considerate scuturi balistice.

V. Echipament necesar pentru joc

Echipament obligatoriu:
 o pereche ochelari de protecţie (este obligatorie testarea lor prin tragere de la 1 m cu cea mai puternică replica de pe teren)
 vestă reflectorizantă care se pune pe cap sau pe corp când jucătorul e MORT
 replica de arma, tip airsoft (împrumutată, închiriată, proprie)
Echipament recomandat:
 bocanci (ajuta la prevenirea entorselor şi a intratului cuielor ruginite în picioare)
 uniformă camuflaj, imitaţie militara sau surplus al armatei
 masca (neopren, plastic etc.) ajuta la protejarea dinţilor şi la evitarea urmelor care pot apărea în urma unui head-shot
 mănuşi: foarte utile, dosul palmei este una din zonele cele mai dureroase la impact
 şapca/batic/pălărie/bonnie-hat/cască: la fel ca mănuşile, protejează o zona sensibila

VI. Penalizari-sancţiuni:
 pentru utilizarea replicilor de către un jucător mort în timpul unui joc în desfăşurare (prin derutarea jucătorilor încă activi) penalizarea este de 1 runda pentru mil-sim şi 20 de minute pentru jocurile cu respawn
 pentru strigat/discutat în timpul jocului/reproşuri/certuri sancţiunea este de eliminare de pe terenul de joc pentru ziua respectivă şi analizarea comportamentului şi stabilirea unor sancţiuni suplimentare în comisia de disciplină a Clubului.
 pentru încălcarea/ignorarea oricărei reguli de joc, jucătorul în cauza va fi eliminat de pe terenul de joc pentru ziua respectivă şi analizarea comportamentului şi stabilirea unor sancţiuni suplimentare în comisia de disciplină a Clubului.

VII. Spectatori, fotografi, şi oaspeţi

 Uneori, cineva care nu se joaca poate sa fie prezent la zona de transfer sau în zona de joc. Aceste persoane trebuie întotdeauna să poarte de ochelari de protecţie. Acest lucru este pentru siguranţa lor, dacă nu se va respecta această regulă vor fi îndepărtați din zona respectivă. Fotografii care sunt prezenți în zonele de joc, trebuie să fie parte a unei echipe luptă pentru a menţine realism. Spectatori şi vizitatori trebuie să rămână în afara zonei de luptă sa fie numai din zona de transfer sau în afara graniţelor. Chiar şi în aceste locații, este OBLIGATORIE folosirea ochelarilor de protecție în orice moment!
Formular de inrolare

Nume:
Prenume:
Data nasterii:
Telefon:
E-mail:
YM ID:
Veti fi contactat in max. 48h .
Copyright © 2010
SHADOW BRIGADE
AcasaDespre noiInroleaza-teAliatiForumContact